Puctul 4 din Termeni si conditii:

4. Livrarea produselor

4.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat rapid catre Cumparator. Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre Cumparator in comanda. Se intelege ca adresa indicata de Utilizator in comanda de achizitie este luata in considerare pentru adresa de expediere si ca acest lucru nu poate fi modificat in nici un fel dupa incheierea procesului de cumparare. Utilizatorul este singurul responsabil pentru adresa furnizata pentru expediere. Pentru a evita fraudele, transportatorul responsabil de livrare isi rezerva dreptul de a verifica identitatea Utilizatorului prin verificarea unui document de identitate, care demonstreaza coincidenta datelor de comanda si de plata. In acelasi scop, Utilizatorul trebuie sa furnizeze un numar de telefon – de preferinta mobil – care poate fi utilizat in timpul expedierii, precum si indicarea numarului de interfon de la adresa de livrare, daca este cazul.

4.2. Timpul de livrare este cel indicat in timpul procesului de achizitie. In cazul omiterii unei date de livrare specifice, aceasta va avea loc nu mai tarziu de 30 (treizeci) de zile de la confirmarea comenzii de catre GOLD LASHES & BROWS SRL.

4.3. La livrarea produselor catre operatorul de transport desemnat, GOLD LASHES & BROWS SRL va transmite Utilizatorului un e-mail care confirma expedierea si care va contine, daca este posibil, codul de urmarire cu care poate verifica starea expedierii pe site-ul operatorului de transport. Livrarile vor fi efectuate de Luni pana Vineri, in timpul orelor normale de lucru, cu exceptia sarbatorilor.

4.4. Livrarea este considerata finalizata atunci cand Produsul este pus la dispozitia Cumparatorului, la adresa specificata in comanda de achizitie.

4.5. Receptia Produselor reprezinta acceptul Cumparatorului ca produsele au ajuns in stare buna, iar factura constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislatiei italiene in vigoare.

4.6. In cazul in care Produsul nu este livrat sau este livrat cu intarziere, Cumparatorul poate trimite o plangere catre GOLD LASHES & BROWS SRL prin e-mail, la lorena11658@yahoo.com. GOLD LASHES & BROWS SRL va examina reclamatia si va comunica rezultatul catre Cumparator cat mai curand posibil, si in orice caz in termen de maxim 30 (treizeci) de zile de la data depunerii plangerii.

4.7. In cazul in care livrarea a fost realizata cu o intarziere de mai mult de 30 (treizeci) de zile fata de termenul de livrare indicat pe Site, Cumparatorul are dreptul de a refuza primirea Produselor.

4.8. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de GOLD LASHES & BROWS SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GOLD LASHES & BROWS SRL de la Cumparatorul in cauza.

4.9. Livrarea Produselor vandute de GOLD LASHES & BROWS SRL este gratuita.