Punctul 6 din Termeni si conditii:

6. Retragerea

6.1. Cumparatorul poate denunta unilateral Contractul, respectiv sa returneze un Produs, in termen de 14 de zile calendaristice, numai in scris si poate returna produsul sau produsele, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare, atat timp cat bunurile sunt in ambalajul original si sunt complete si atat timp cat:

  • nu au fost utilizate sau deteriorate (in caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului)
  • nu sunt bunuri care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protectie a sanatatii sau de igiena daca au fost desigilate dupa livrare
  • produsele nu prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.

6.2. Cumparatorul poate denunta unilateral Contractul, respectiv sa renunte la Serviciile achizitionate online, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri in afara de avansul achitat in urma rezervarii Serviciilor prin Comanda si Plata online

6.3. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati prin formularul de retur, utilizand o declaratie neechivoca privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti AICI, pe care sa il trimiteti in prealabil scanat, sau orice alte pretentii, prin e-mail, la adresa: lorena11658@yahoo.com.

6.4. Potrivit ordonantei 34/2014, perioada de returnare a Produs expira in termen de 14 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Produs – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

6.5. Cumparatorul poate face returul prin orice firma de curierat.

6.6. Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator.

6.7. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

6.9. In cazul in care un Produs comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt.

6.10. Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari GOLD LASHES & BROWS SRL, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa lorena11658@yahoo.com.