Loredana Atanasiu Academy este in topul celor din domeniul beauty. Atat inscrierile cat si cursurile se desfasoara la sediul nostru din Venetia. Pentru toate detaliile referitoare la cursurile pe care le desfasuram , va rugam sa ne contactati la (0039) 3285 923 174.

Loredana Atanasiu Academy este scoala unde te poti specializa in domeniul frumusetii fie ca activezi deja in acest domeniu fie ca esti la inceput de drum.

Echipa Loredana Atanasiu Academy este alcatuita din personal calificat in domeniu, cu o vasta experienta ce te vor ajuta sa depasesti bariele cunoasterii in acest domeniu. Peste 90% din perioada acordata unui curs reprezinta practica direct pe modele umane. De aceea tu, cursantul vei pleca cu un bogat bagaj informational ce te va ajuta in viitoarea ta cariera. Cursurile sunt flexibile , inclusiv in weekend, intr -un cadru adecvat.

Comanda produse: Produsele se pot comanda doar telefonic la (0039) 3285 923 174 si vor fi livrate in termen de 3-14 zile. Pentru a fi cat mai usoara comanda telefonica, va sugeram sa adaugati produsele dorite in „Favorite„, iar in momentul cand comandati sa aveti lista in fata cu ce va doriti.

Inscriere: Persoanele ce doresc sa participe la aceste cursi o pot face telefonic la (0039) 3285 923 174 sau direct pe site. Pe site, sunt afisate cursurile cu suma avansului care trebuie achitat pentru inscriere, iar pretul taiat, este pretul intreg care trebuie platit pentru curs. Pentru inscriere se plateste un avans de cca. 30% pentru rezervarea locului, iar restul sumei se achita la inceperea cursului. Cand va prezentati la curs, sunteti rugat sa aratati dovada platii avansului pentru curs si diferenta de plata, pentru a va putea valida prezenta la curs.

Acte necesare inscriere:

  • copie CI
  • copie dupa ultima diploma de studii( minim invatamantul obligatoriu)
  • copie certificat nastere
  • copie certificat casatorie( daca este cazul)